דיקור בשבוע מאוחר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

16/06/2015 | 18:00 | מאת: אני

בת 34 כרגע בשבוע 29, סקירות עד כה תקינות, שקלול כל תוצאות הסקר שליש ראשון ושני 1:10,000. ביצעתי בדיקת דם מטרנטי שיצאה שלילית. למרות התוצאות התקינות אני לא שקטה ומצטערת מאוד שלא עשיתי בדיקת מי שפיר+ צ'יפ גנטי וכעת זה כבר מאוחר. אני מאוד חרדה עד כדי כך שאני מפחדת שמשפיע לי על ההריון לא לטובה. ראיתי שציינת כי ניתן לבצע דיקור בשבוע מאוחר (30-32) אך להבנתי ולאחר בדיקה לא יבצעו את זה ללא אינדיקציה רפואית, האם כן יש אפשרות לדעתך לביצוע הדיקור?

שלום, דיקור מאוחר מבתצע רק לאחר המלצת יועץ גנטי בכיר, ובדר"כ המלצה כזו ניתנת באינדיקציה רפואית ולא מתוך בחירה בלבד. את יכולה לפנות ליעוץ גנטי ולנסות. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה