בדיקת מי שפיר למרות תוצאות תקינות - באיזה שבוע

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

10/03/2015 | 10:19 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 35 כעת , נכנסתי להריון שלישי בגיל 34 , כרגע בשבוע 16. ממצאי הבדיקות עד כה היו טובים מאוד (שקיפות 0.9 , חלבון עוברי 1:3400 עבור תסמונת דאון וסקירה תקינה). אני מאמינה מאוד בביצוע הבדיקה וביצעתי בילד השני גם ללא כל סיבה. מאחר שהחלטתי על ביצוע הבדיקה באיזה שבוע מומלץ לבצע אותה. כמו כן אשמח לדעת הם יש אחוז גבוה של נשים שמבצעות את הבדיקה ללא קשר לבעייה מסויימת. תודה מראש

שלום דיקור מי שפיר מומלץ לבצע בשבועות 16 עד 21. יש נשים רבות שמבצעות את הבדיקה ללא אינדיקציה מיוחדת. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה