צ'יפ גנטי/ מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

29/12/2014 | 13:30 | מאת: דנה

שלום ד"ר נכבד, עשיתי לפני כשבועיים צי'פ גנטי, מי שפיר ובדיקת פיש. הפיש תקין, כיום אמרו לי מבלינסון שגם הצי'פ תקין - אין עדיין תשובות של המי שפיר. בטח ייקח עוד שבוע ואני לא רגועה (היה ממצא כלשהו במוח, קורואיד פלקסוס). האם הצי'פ בודק גם את מה שבודקת מי השפיר? אם יש חפיפה לגמרי אז אוכל להיות רגועה. אני חושבת שהפיש בודק חלק מהמי שפיר (שילמתי עבור 5 כרומוזומים הכי שכיחים לבעיות) אבל השאלה אם הצי'פ כולל בתוכו גם את כל הדברים שכולל המי שפיר תודה

שלום, באופן פרקטי הצ'יפ כולל את רוב הדברים הרוונטים שנבדקים במי שפיר. את יכולה להיות רגועה. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה