מי שפיר + צ'יפ גנטי + שמירת תאים + בדיקת פיש

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

16/11/2014 | 17:09 | מאת: עינת

שלום רב ד"ר הר טוב, אני בת 39, קיבלתי עכשיו תוצאת אחרי בדיקת דם שקיפות עורפית (הרופאה התקשרה לספר אישית, הן לא מולי) שהסיכוי הוא 1 ל 230. התוצאה מלחיצה אותי (גיל פלוס אולטרה סאונד הראה סיכוי של 1 ל 450 ככה שבדיקת הדם לקחה אותי אחורה). אני עושה מי שפיר וכמובן צ'יפ גנטי. העניין הוא שרוצה גם שמירת תאים ולאור התוצאות גם בדיקת פיש. הפחד שלי הוא משאיבה מוגברת של מי שפיר לארבעת הבדיקות? האם יכול להיווצר נזק לעובר? רב תודות

שלום אין בעיה לשאוב מי שפיר לכל הבדיקות הנ"ל. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

18/11/2014 | 16:52 | מאת: עינת

3 פלוס שמירת התאים שהיא הרביעית

מעבדות שונות מבקשות כמויות שונות. אם חשוב לך תשאלי את הרופא/בית החולים בו את מבצעת את הבדיקה.

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה