סיסיי שילייה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

27/09/2014 | 20:24 | מאת: רננה

ד''ר הר טוב שלום. אני בת 45 לאחר תרומת ביצית ובהריון. התורמת אוקראינית בת 27. בעלי בן 54 (העוברים מזרעו) שאלתי היא האם מומלץ לנו לעשות סיסי שילייה? על מנת להיות on the safe side. אחרי הכל אנחנו אחרי 5 שנים מתישות של טיפולי פוריות ולא היינו רוצים לקחת סיכון...? תודה ושנה טובה

שלום. לצערי אין לי תשובה בשבילך. אם את רוצה להיות כמו שכבת on the safe side מבחינת ילד בריא ללא סיכון לבעיה כרומוזומלית או גנטית שניתנת לבדיקה בבדיקת סיסי שליה - תבצעי את הבדיקה. אם את לא מעונינת להסתכן בהפלה - את יכולה לבצע בדיקות אחרות סטטימסטיות לתסמונת דאון ואם הבדיקות מראות על סיכון נמוך - להסתפק בהן. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה