שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

18/09/2014 | 15:31 | מאת: הילה

שיתי את כל הבדיקות מתחילה ועד היום הכל יצא תקין בערכת משקל שעשיתי ב-9/9 הבודקת אמרה שהכל תקין מלבד העובר גדול לגיל שלו (הייתי בשבוע 30.5 ויצא משקל 1959 המתאים לשבוע 32) ושאלה עם יש לי סכרת אמרתי שלא (אנחנו אנשים לא קטנים,בבדיקה של 50 יצא 130 והרופא אמר הכל תקין אבל בגלל המשקל הנוכחי של העובר ביקש שנעשה סוכר 100 שאותו אני צריכה עוד לבצע בתאריך 16/9 עשיתי אולטרסאונד רגיל יצא הכל תקין ב-17/9 עשיתי מוניטור יצא תקין אבל הרופא אמר שיש ריבוי של מי שפיר עומד על 350 1. בשבוע 32 איזה כמות של מי שפיר צריכה להיות 2. האם מהיום למחר הכמות של המים יכולה להשתנות ולחזור להיות כפי שהיתה (הרופא אמר ש80% מהמקרים זה נורמלי שזה עולה ויורד) 3.האם כדאי לבצע בדיקת מי שפיר תודה רבה

שלום 350 זה ריבוי מי שפיר (הגבול העליון של הנורמה בשבוע זה הינו כ 250). יש פער בבדיוקת שונות אך אם המדידה הייתה נכונה \זה לא אמור לרדת לתחום הנורמה במספר ימים. לגבי דיקור מי שפיר - ממליץ לבצע יעוץ גנטי שיקבע אם יש המלצה לדיקור מי שפיר (בשבועות אלו בכל מקרה דירוק הינו רק בהמלצת יועץ גנטי ברק בבתי חולים שבהם יש חדרי לידה - לא בבתי חולים פרטיים). בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה