כמות מי השפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

05/02/2014 | 03:52 | מאת: גל

שלום בשל מחלה גנטית שהן אני ובן זוגי נשאים שלה נאמר לנו שבבדיקת מי השפיר יהיה עדיף להוציא 30cc על מנת שניתן יהיה לקבל תוצאות תוך שבועיים. האם יש סכנה מוגברת בנטילת 30cc ממי השפיר? האם יש שבוע מועדף לעשות זאת? תודה

23/02/2014 | 23:21 | מאת: ד"ר רחל מייקלסון-כהן

שלום גל, בד"כ אין בעיה עם 30 מ"ל. לגבי שבוע מועדף תתייעצי עם רופא הנשים כי זה תלוי מה בודקים אצלך במי השפיר. בהצלחה, ד"ר רחל מייקלסון-כהן מומחית במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחית בגנטיקה רפואית המרכז הרפואי שע"צ 02-6555999

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה