דיקור מי שפיר שבוע 35+

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

12/11/2012 | 23:42 | מאת: דן

שלום היינו בשבוע 33 בא"ס מעקב גדילה שם הרופא הבחין בעובר גדול פער של שבועיים שלושה לעומת גיל ההריון.נשלחנו לא"ס מורחב יותר ושם לא נמצאה בעיה נשלחנו במקביל להעמסת סוכר 100 והתוצאה תקינה.כמו כן נשלחנו לייעוץ גנטי ושם משום מה ממליצים לנו ללכת לדיקור ולMRI מוח.לא ברור לי למה אנחנו נשלחים לבדיקות האלה למרות שכל הבדיקות המקדימות הסקירות והשקיפות היו בסדר.ששאלתי האם נמצא משהו חריג בכל הנתונים שמסרתי אמרה לי הגנטיקאית לא אבל כדאי לשלול אפשרות למומים וכו.אני איש גדול וגם נולדתי 4.5 קג.למה יש לי הרגשה שסתם שולחים אותי לבדיקה מיותרת.כששאלתי את הגנטיקאית האם כל מי שיגיע אלייך עם מקרה של עובר גדול תשלחי אותו לדיקור היא אמרה לי כן. מה דעתך בנדון?

18/11/2012 | 18:37 | מאת: פרופ' יובל ירון

באמת לא יודע מה הסיבה שהפנו אתכם למי שפיר. אוכל לקבוע זאת רק אם אראה את כל הנתונים. ממילא ההריון מתקדם מאד. פרופ' יובל ירון מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 057-2121349 www.yuvalyaron.dpages.co.il www.facebook.com/Prof.Yuval.Yaron

18/11/2012 | 19:20 | מאת: דן

כל הסיפור שיש לנו עובר גדול והיא החליטה להכניס אותנו ללחץ. לפני שבוע עשינו אולטראסאונד למעקב גדילה ושם המליצו לנו ללכת לבי"ח לייעוץ לגבי תכנון הלידה. יש לי הפניה לאיכילוב לתאריך 25/11/11 למרפאת הריון בסיכון.אולי ניפגש שם. תודה ולהיתראות

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה