סיכון בכניסה להריון לאחר לידה מוקדמת יזומה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

31/10/2010 | 21:00 | מאת: קובי

שלום, אישתי ואני מתלבטים אם לבצע בדיקת סיסי שיליה או בדיקת מי שפיר לאחר שהוסבר לנו על הצורך לבצע את הבדיקה בגלל גילוי מספר חזרות גבוה של איקס שביר. אם חו"ח נאלץ לבצע הפסקת הריון בעיקבות תוצאות הבדיקה מה הסיכונים שיוצרו לגבי הריון שני מהתהליך של לידה מוקדמת, גרידה או גרידה מאוחרת? תודה

01/11/2010 | 15:56 | מאת: פרופ' יובל ירון

זה תלוי במספר החזרות. אנו נוהגים לעשות סיסי שלייה רק מעל 70 חזרות. מתחת לזה - מי שפיר פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית וייצמן 14 תל אביב. מרפאה: 0525-052540 http://www.yuvalyaron.dpages.co.il

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה