מי שפיר בשבוע מתקדם

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

30/12/2009 | 12:09 | מאת: לילי

שלום פרופסור יובל ירון על אף גילי (38)ועל אף תוצאת חלבון עוברי (250:1)לא ביצעתי בדיקת מי שפיר (סקר שליש ראשון רמת סיכון ל ת.ד בשקלול גיל +שקיפות+בדיקה ביוכימית היתה 1:5400 ורמת סיכון לטריזומיה 18 היתה 1:20000 ושתי סקירות איברים טובות.) כיום בשבוע 24, מודאגת ומתחרטת. האם ישנה אפשרות לבצוע הבדיקה בשלב מאוחר יותר (נניח שבוע 30) לאור גילי, ולאור תוצאת בדיקת חלבון עוברי ?

31/12/2009 | 14:58 | מאת: פרופ' יובל ירון

עקרונית יש אפשרות כזו. במספר בתי חולים זה אפשרי. באיחכילוב (שם אני עובד) זה לא מקובל פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית, מרפאה: וייצמן 14 (קומה 18) תל אביב. טלפון: 0525-052540

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה