תוצאות סיסי שיליה לאחר שקיפות מוגברת

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

22/12/2019 | 22:11 | מאת: מ

שלום רב. עברתי בדיקת סיסי שיליה+פיש בשבוע 12+6, בעקבות שקיפות מוגברת 2.7 שהראתה סיכון של 1:148 בשילוב עם הגיל(בת 36). לאחר בדיקת דם, הסיכון היה 1:49. היום התבשרנו ע"י המכון הגנטי שהתוצאה תקינה, ושבעוד 3 שבועות נקבל את התשובות המלאות. האם בדיקת סיסיי שיליה אמינה ב 100%?? החרדות עדיים קיימות ..

שלום, אני משער שלפני בדיקת סיסי השליה קיבלת הסבר שהבדיקה מחליפה באופן כללי את דיקור מי השפיר ונותנת תוצאות דומות לתוצאות דיקור מי שפיר. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה