שאיבת שומן מהבטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

02/08/2012 | 02:04 | מאת: טל

הי ,אצלינו במשפחה בטן זה משהו בולט למרות מבנה גוף יפה בשאר החלקים,אני אחרי לידה ראשונה(כשנה)תמיד שאני משקיעה בספורט מתיאשת ממנו ובשורה תחתונה רוצה לתקן במרכאות את הבטן, מה ניתן לעשות איזה סוג ניתוח?מה טווחי המחירים בערף?והאם זה משנה אם אמורות להיות עוד לידות או שלחכות לאחריהן? תודה מראש

טל שלום, ישנן מטופלות להן אגן צר והשמנה המרוכזת בעיקר בבטן.לרוב מדובר בשלוב של השמנה חיצונית (ממש תחת העור), חולשת שרירים המחמירה עם הלידות והשמנה תוך בטנית המחמירה עם עליה במשקל. ניתן לתקן את בלט הבטן באמצעות שמירה על משקל גוף תקין ובעקבות הריונות לבצע ניתוח מתיחת בטן. באם מתוכנן הריון בשנה-שנתיים הקרובות אני ממליצה לדחות את ניתוח מתיחת הבטן לאחריו. עלות הניתוח משתנה בתלות בהיקף הניתוח, ומימדי המטופלת. באם מדובר רק בהשמנה חיצונית, ניתן לבצע שאיבת שומן מדופן הבטן, גם בין ההריונות, אולם חשוב להעריך היטב מה הסיבה לבלט הבטן אצלך ולהבהיר לך מה ניתן להשיג מכל פעולה ניתוחית. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור