ניתוח מתיחת בטן הקפית והקטנת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

09/10/2019 | 23:56 | מאת: לאחר ניתוח מעקף בריאטרי

שלום אני כ8 חודשים לאחר ניתוח מעקף. מבוטחת במכבי שלי. הורדתי כ32 קג. אני נמצאת במצב סטטי מבחינת משקל. עושה ספורט באופן קבוע. בעקבות זאת יש לי חזה נפול ובטן משתפלת. בקיץ האחרון היו לי גירודים ואדמומיות עם ריח רע בקפלים. הבנתי שמערימים קשיים לניתוח בשני איזורים. אודה להדרכה בעניין.

שלום לך, אני ממליצה על ניתוחים משולבים, מטעמים רבים. במידה ואת מעוניינת לטפל בעודפי העור דרך קופת החולים, אני מציעה לפנות להערכת רופא עור ואז לרופא המשפחה כדי שימשיך את התהליך . גדול הסכוי שקופות החולים יאשרו את הבטן ולא את החזה.בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור