הפריה כושלת מתרומת ביצית-למה?

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

13/06/2016 | 22:48 | מאת: שירה

שלום רב, לפני כשבועיים ביצעתי החזרת בלסטוציסט מתרומת ביצית. קיבלתי תמיכה של פרוגינובה. אוטרוגסטן וזריקת גסטון. השתדלתי לקחת את הכדורים כמעט בשעות קבועות אם כי לא תמיד היה אפשרי. ביום ה-13 ביצעתי בדיקת דם להריון ויצא שלילי. לדברי הרופא טרם ההחזרה מדובר בעובר ברמה גבוהה. שאלתי היא מה הסיבה שההריון לא נקלט? האם יש קשר לעובדה שהכדורים לא תמיד נלקחו בשעות זהות? מתי ניתן לבצע החזרה נוספת? האם יש צורך לתת לגוף לנוח מעט מכמויות ההורמונים שלקחתי? יש לי עוד 4 עוברים מוקפאים ברמה גבוהה האם יש סיכוי שאחד מהם יניב הריון? תודה רבה מראש

זה בד"כ קצת עניין של "מזל." בערך מחצית מהבלסטוציסטים נקלטים, כאשר המחצית השנייה כנראה לא מושלמת מבחינה גנטית. מאחר ויש לך עוד 4 עוברים מוקפאים ברמה גבוהה, כנראה שתהרי באחת ההחזרות הקרובות.

16/06/2016 | 10:11 | מאת: שירה

תודה רבה על המענה. זה בהחלט תורם להרגעת הנפש והלחץ הרב בו אני נמצאת כמו גם הרצון הרב להיות סוף סוף אמא...

מנהל פורום תרומת ביציות