שלום רב .סוכרת והזרעה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

06/04/2016 | 09:51 | מאת: גל

אני סכרתית סוג 1. לפני 3 ימים עברתי הזרעה עם גונל F . כשעה לאחר ההזרעה קפץ לי הסוכר ל 250. כמובן שלקחתי אינסולין. לקח לזה זמן לרדת. האם קפיצות כאלה משפיעות על קליטת ההזרעה. אני מאוד משתדלת לשמור על איזון. אני עם משאבה וסנסור. לפעמים יש קפיצות שהן ישר מטופלות. עלי לציין שיש לי ילד בן 3 מהזרעה. תודה

איזון בהחלט חשוב ומשאבה עם סנסור בד"כ מאפשרת לעשות זאת על הצד הטוב.

07/04/2016 | 22:38 | מאת: גל

האם עליה בסוכר כשעה לאחר ההזרעה עלולה לגרום לאי קליטה? האם יש קשר? תודה

מנהל פורום תרומת ביציות