הפלה כימית חמישית מאותה תורמת!

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

05/04/2016 | 09:20 | מאת: גאיה

שלום רב פרופסור, אני כבר ממש מיואשת, מה עוד ניתן לעשות? כל בדיקה אפשרית עשינו אני ובן זוגי, אלפי שקלים כולל מומחה להפלות חוזרות תל השומר. הכל הכל תקין.(7 עוברים הפלתי מתורמת זו) לקחתי עכשיו גם פרגניל, גם דופסטון, גם אנדומיטרין גם קלקסן(ואין לי קרישיות יתר) ובכל זאת לאחר הכפלה יפה של הבטא,עכשיו היא יורדת. חוץ מלהחליף תורמת, יש עוד רעיון? מרגישה ממש מתוסכלת. תודה רבה על תשובתך.

קשה לי לייעץ על סמך נתונים חלקיים, אבל להחליף תורמת נשמע הגיוני.

מנהל פורום תרומת ביציות