תרומת ביציות-האם הנתרמת על "סטנד ביי" ? עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

10/08/2014 | 11:21 | מאת: ליאור דואט

עברתי חוויה מאוד לא נעימה באסף הרופא. במשך 4 שבועות קיבלתי אסטרוגן וגם הזרקתי קלסקסן (כי אני הטרוזיגוטית לפקטור פייפ ליידן). וביום השאיבה של התורמת , התקשרו אלינו ואמרו לא להגיע, כיוון שלתורמת לא היה מספיק ביציות בשאיבה. ולא נשאר בשבילי. אני קיבלתי את זה מאוד קשה, כל הציפיה ההכנה לטיפול והאכזבה גרמו לי להתקף אסטמה וממש למשבר. נאמר לי באסף הרופא שככה זה הנתרמת היא על סטנד ביי, לוקחת הורמונים כהכנה ואם אין מספיק ביציות אז לא תקבל. האם זה ככה רק בציבורי? איך זה בבתי חולים אחרים ? אני מפחדת לנסות שוב באסף הרופא , וחלילה לחוות זאת שוב. אולי לכן עדיף לפנות לפרטי. האם בפרטי מובטח ביציות ו/עוברים להחזרה ? אנא את עזרתכם. אני זקוקה להכוונה.

במערכת הציבורית מספר התורמות באמת מצומצם ולכן מקרים מהסוג שאת מתארת עלולים לקרות.

מנהל פורום תרומת ביציות