גיל התורמת ובדיקות במהלך ההריון

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

11/11/2013 | 06:26 | מאת: דורית

שלום רב בת 49 הריון מתרומת ביצית. הייתי רוצה לדעת בקשר לגבי בדיקות שעלי לעבור 1. שקיפות עורפית ובדיקת סקר שליש ראשון עד כמה משמעותי בבדיקה הזאת גיל התורמת ? 2. במידה ואצטרך לעשות בדיקת מי שפיר אותה השאלה עד כמה משמעותי גיל התורמת להחלטה האם לעשות את בדיקת דיקור מי שפיר ? 3. קראתי ש'ש בדיקת דם שמחליפה את בדיקת דיקור מי שפיר עד כמה היא אמינה ? תודה מראש

1. גיל התורמת לא משמעותי מאחר וכדאי בכל גיל לעשות שקיפות. 2. גיל התורמת משמעותי מאד להחלטה האם לעשות את בדיקת דיקור מי שפיר. 3. מאד אמינה.

מנהל פורום תרומת ביציות