גיל התורמת בתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

14/08/2013 | 12:20 | מאת: שרון

שלום פרופסור זיידמן ! אני בשלבים של בירורים לגבי תרומת ביצית ובחירת מסלול ורציתי לשאול במידה שאפשר לבחור בין 2 תורמות- אחת בת 19 ואחת בת 27 ושתיהן נשים עם ניסיון פוריות מוכח (שילדו כבר ילד אחד לפחות ) מה עדיף מבחינת גיל ומי יותר פוריה בת ה19 או בת ה 27 ?

מקובל שגיל התורמת לא מאד משנה כל עוד היא מתחת לגיל 30. תורמת בת 19 שכבר ילדה, אולי פורייה, אבל מעוררת חשש מסוים לגבי הרקע שלה.

14/08/2013 | 17:29 | מאת: שרון

לאיזה רקע התכוונת פרופסור זיידמן ? מה לבדוק ברקע ? ראיתי תמונות של תורמות במסלול פתוח עם תמונה מגוארגיה אחת בת 19 עם ילד אחד והשנייה בת 27 גם עם ילד אחד. מה עדיף ומה אני יכולה לבדוק ?

14/08/2013 | 17:51 | מאת: שרון

האם הכוונה לרקע שלה האם היא מעשנת או שמחליפה פרטנרים וכדומה ? האם העובדה שהיא כבר אמא בגיל 19 יכול להיות שהיא מרקע רע ואז עדיף לבחור מישהי בת 27 בוגרת יותר ? מה הכי חשוב להסתכל בבואי לבחור תורמת במסלול פתוח עם תמונה ?

מנהל פורום תרומת ביציות