חיפה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

01/07/2013 | 15:23 | מאת: ניבין

אני לאחר שש שנים פוריות התברר לי לאחר בדיקות שאני נשאית לX שביר שקיבלתי מאמא באחוז 77 נעשה פעם PGD הרופא בהדסה המליץ על תרומה מחו"ל ניסית פעם ולא הצליח והיה לי 5 עוברים מתורממעולים הצליח פעם ועברתי הפלה בשבוע שישי וניסיתי פעמים אחרי ולא הצליח עכשיו החלטתי לנסות ממני ביציות למרות הכל ואולי יהיה עובר שלא נשאי לתסמונת מנסיון פרפסור מה אתה ממליץ ץודה

קשה לייעץ לך עם כל כך מעט נתונים, בלי בדיקות הדם ההורמונליות שלך למשל.

מנהל פורום תרומת ביציות