קראתי שגם נשים שעברו ת. ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

21/05/2013 | 02:41 | מאת: j.z

נכשלות מס' פעמים רב, גם לאחר נסיעות, יש לפעמים 7 הפריות... אז איך מכבי מממנים רק פעמיים נסיונות? האם לא רצוי החזרים עד התוצאה המיוחלת?, כמו בביזבוז הכסף ב-IVF לנשים מעל 43-44? שהרוב נכשלות. אם לאחר פעמיים אין השתרשות, מה האשה הנתרמת צריכה לבדוק אצלה, שכדאי לבדוק מראש? או פשוט לזרום עם התהליך מה שיהיה יהיה, כי אין דרך לבדוק אם העובר סופר איכותי. תודה פרופ'

זה נכון אבל לא שכיח. מרבית הנשים, כשני שליש, משיגות היריון תוך שני טיפולים עם תרומת ביציות.

מנהל פורום תרומת ביציות