תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

18/04/2013 | 16:37 | מאת: מורן

אנחנו לפני תרומת ביצית מקייב, קבלנו את רשימת התורמות הפוטנציאליות ואנחנו צריכים לבחור מתוך הרשימה 2 תורמות. המידע הוא: גיל, מספר ילדים, סוג דם, גובה, צבע עיניים, צבע שער. יש לנו דילמות האם לבחור במשהי בת 30 אחרי 4 לידות? או בבנות בגיל 22,26 אחרי לידה אחת? האם סוג דם b נחשב לבסדר? כמובן שחשוב לנו שהתורמת תהיה כמה שיותר פוריה. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל מידע שיעזור לי בבחירה. תודה רבה, מורן

פריון מוכח הוא יתרון, מה גם שאין הבדל משמעותי בפריון עד גיל 30. סוג הדם לא נחשב משמעותי.

17/10/2013 | 00:48 | מאת: ב

שלום מורן, מי הרופא שמטפל בך? ומה הוא מבטיח כמה עוברים טובים וכו'? ומה העלות? תודה

מנהל פורום תרומת ביציות