שאלה חשובה בקשר ל pgd

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

29/03/2013 | 21:47 | מאת: אריאלה69

פרופ זיידמן יקר, אנחנו מיועדים לתרומת ביציות בקרוב ושוקלים בכובד ראש הליך pgd מטעמים של בחירת מין היילוד. לבעלי 3 בנים מנישואין קודמים ואני כבר בת 45 וזו בעצם ההזדמנות האחרונה שלי לילד...ההליך בחול יקר כמובן והתבקשנו כמובן לרכוש תורמת שליימה. הבנתי גם על פי הקריאה בפורום שההליך "מקלקל" עוברים טובים. מה דעתך בנושא? היית ממליץ לי לעשות? העוברים המוחזרים לא אמורים להיות בריאים וחזקים יותר כרומוזומלית דווקא משום שהם עברו בדיקה? אודה לך מאוד על תשובה. שבת שלום

בפועל שיעורי ההריון פחותים לאחר ביצוע PGD, מה גם שבד"כ בודקים רק אצ כרומוזומי המין במקרה כמו שלך, ולא בודקים כרומוזמים נוספים, אלא בתוספת עלות משמעותית.

מנהל פורום תרומת ביציות