מרפאה לתורמת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

17/12/2012 | 20:35 | מאת: תרומת ביצית

האם אתם מכירים מרפאה או רופא שמשתף/ת פעולה עם מרפאת פוריות בחו"ל לצורך שאיבת ביציות לישראלית? אנו מעוניינים לקחת בחורה ישראלית ולעבור איתה את התהליך בחו"ל אלא שבמקום שנצטרך לשהות שם שבועיים, אנו רוצים שהיא תעשה את הבדיקות והמעקב עד השאיבה מול רופא בארץ. ז"א שלבי הפעולה יהיהו בערך ככה: 1. בדיקות התאמה לשאיבה - במרפאה בארץ (איידס, פרופיל הורמונלי וכו') 2. טיסה למרפאה בחו"ל לצורך חתימות על חוזה ובניית פרוטוקול טיפול (עו"ד מחו"ל כי זה לא חוקי בארץ) 3. חזרה לארץ למשך 10 הימים של קבלת ההורמונים והמעקב 4. טיסה שנייה לצורך שאיבה והפריה. האם תוכלו להמליץ?

לא נהוג בפורום הזה להמליץ על רופאים ספציפים, אבל רופאי פריון רבים עוסקים גם בהליך של תרומת ביציות בחול ויש פורום חברתי שמתאים יותר לקבלת המלצות.

מנהל פורום תרומת ביציות