עוברים מוקפאים בחו"ל

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

21/09/2012 | 13:39 | מאת: ורוד

שלום, אני אחרי תרומת ביצית, לצערי אין היריון. יש לי עוד עוברים בחו"ל שטרם יש אישור להביא אותם לארץ. נכון לכרגע אין באפשרותי לטוס לחו"ל כדי לבצע החזרה נוספת. האם טיב העוברים יורד עם הזמן? תוך כמה זמן עדיף לבצע החזרה? והאם יש סבירות שבזמן ההפשרה, העוברים יתפרקו? תודה רבה ושנה טובה ופורייה.

טיב העוברים לא יורד עם הזמן. ניתן לעשות את ההחזרה בזמן שמתאים לך. בהפשרה לעתים מתגלה שהעוברים נזוקו במהלך ההקפאה.

22/09/2012 | 10:35 | מאת: ורוד

ושהעוברים בכלל לא שרדו? אז בעצם האחוזים בהחזרת מוקפאים עוד יותר יורדים. מה אחוז ההצלחה במוקפאים? תודה על תשובתך

מנהל פורום תרומת ביציות