דחוף!!

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

07/08/2012 | 16:35 | מאת: מיכל

אני אמורה להתחיל היום טיפולים, פרוטוקול ארוך, משום מה לא קיבלתי הוראות הזרקה. הרופא אמר לי בעבר שאם הבדיקות יהיו בסדר אז אזריק את הדקקפטיל, תוצאות הבדיקות הם: E2-80.1 PROGESTRON-3.83 אולטראסאונד: שחלה ימין- 7 זקיקים קטנים מ-10 מ"מ שחלה שמאל- 23X17 גופיף צהוב? ו-5 קטנים מ-8 מ"מ הרירית 7.5 מ"מ אין נוזל חופשי. האם להזריק היום דקא..? תודה רבה!!

בד"כ ממתינים עד שערכי הפרוגסטרון גבוהים, כך שאני מניח שיורו לך לא להזריק בנתיים.

מנהל פורום תרומת ביציות