תיזמון עליית הפרוגסטרון בין תורמת לנתרמת

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

22/08/2011 | 16:45 | מאת: לב

שלום רב, כאשר מדובר על תרומת ביצית, מדוע צריך שתהיה התאמה בתיזמון העלייה בפרוגסטרון של הנתרמת לבין יום שאיבת הביציות של התורמת. סמוך לשאיבה מודיעים להתחיל בנרות פרוגסטרון. מה קורה אם למשל היה ביוץ של השחלה אצל הנתרמת ובדיקת הדם הראתה עלייה בפרוגסטרון (אצל הנתרמת) לפני יום השאיבה של התורמת ?

אם הפרוגסטרון עלה אצל הנתרמת לפני השאיבה של התורמת, אז רירית הרחם לא תהיה בסנכרון נכון עם גיל העוברים (חלון ההשרשה ישובש).

מנהל פורום תרומת ביציות