PGD

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

13/07/2011 | 14:16 | מאת: ורד

האם PGD מוריד את הסיכויי להיקלט ואם כן בכמה אחוזים? אם העוברים המשיכו להוסיף תאים לאחר הביופסיה האם זה אומר שהם כמו עוברים רגילים שלא עברו PGD וכך גם הסיכויים שלהם להשתרש הם טובים? תודה

PGD מוריד את הסיכוי להקלט בכשליש, אך זה כמובן תלוי בכמות העוברים האיכותיים שיש לך וכמה נותרים להחזרה.

14/07/2011 | 09:31 | מאת: ורד

מוריד בשליש? לא הבנתי, אז אם בטיפול IVF בלי PGD יש בסביבות ה 30% אז עם PGD יש רק 10%? היו 6 עוברים בריאים, החזירו 3 ביום הרביעי. אחד בעל 9 תאים, אחד בן 10 תאים ואחד קומפקט. האם הסיכויים עכשיו יותר טובים? תודה!

מנהל פורום תרומת ביציות