תרומת ביציות

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

16/06/2011 | 15:17 | מאת: כרמית

שלום, אנחנו חושבים על כוון של תרומת ביציות ורציתי לשאול מספר שאלות: הבנתי שיש 2 אפשרויות. האחת לבצע את התהליך בחו"ל, והשנייה לבצע בארץ עם ביציות שיובאו מחו"ל. האם סיכויי ההצלחה של ביצוע ההליך בחו"ל גבוהים בהרבה מאשר ביצוע ההליך בארץ? מה בערך העלויות של התהליך? אשמח לכל מידע בנושא. תודה רבה, כרמית.

אם מביאים לארץ עוברים טריים (לא קפואים) הרי ששיעור ההריונות אמור להיות דומה. העלות כ- 5000 אירו, כאשר רוב הקופות נותנות החזר של כ- 2000 אירו דרך הביטוח המשלים לשני טיפולים.

27/06/2011 | 23:36 | מאת: ruty

sakom i am 42 years old and we tink to make truma in israel. so tis will be te case? for TRIYYM codt 5000 eruo and kupat colim will [ay back 2000 for 2 sivuvim ?? e

מנהל פורום תרומת ביציות