תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

01/04/2011 | 08:25 | מאת: אורנה

שלום, אני בת 47 זקוקה לתרומת ביצית ותרומת זרע. פורסם לאחרונה כי החוק של תרומת ביצית עבר וכי ניתן לעשות זאת בארץ.ביעוץ עם רופא הפריון,נמסר לי כי עדיין לא ידוע איפה וכיצד ניתן לעשות זאת בארץ. מפאת גילי איני רוצה לחכות ולכן האפשרות היחידה היא מתרומה בחו"ל שהסכום שלה לא קטן ואני מתקשה להשיגו. אבקש את עזרתך לדעת האם באמת לא ניתן לעשות זאת בארץ עדיין? אם כן איפה? מה הברירות והאפשרויות שעומדות לפניי במקרה של מטופלת שעוברת כבר טיפולי פריון ואני יכולה לקבל את הביצית ממנה(בארץ).האם ניתן לקבל תרומת ביצית מחברה/מכרה,שעוברת טיפולים ומעוניינת לתרום.למי עליי לפנות? אני מעוניינת לקצר את התהליך בגלל הגיל,אבל נראה כאילו הכל חסום בפניי. אני עוברת את התהליך לבדי והדבר קשה מאוד. אשמח לעזרתך.

הרופאים ממתינים עדיין להחלטת משרד הבריאות ביחס לתגמול של התורמות בישראל. ברגע שיפורסמו ההנחיות של משרד הבריאות יוכלו הרופאים ליישם את החוק. לא ניתן לקבל תרומת ביצית מחברה/מכרה,שעוברת טיפולים ומעוניינת לתרום ישירות לך.

מנהל פורום תרומת ביציות