אשמח לעזרה-הפלות חוזרות ורמת FSH ופרולקטין גבוהות

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

06/09/2010 | 08:46 | מאת: אלה

שלום בת 35 ללא ילדים-הריונות ספונטנים שנגמרו בהפלות(ספונטנית,נדחית וכימית) התגלה ביית קרישה-בטיפול. מחזורים תקינים -פרופיל הורמונלי תקין למעט רמות פרולקטין גבוהות (1500). בניסיון להוריד אותן קיבלתי פרליאק-עכשיו בבדיקת פרופיל הורמונלי ערך FSH עלה ל14.1 יש לציין שבפרופיל קודם הערך היה תקין7 האם זו סיבה לדאגה ולבירור פריון? האם ייתכן קפיצה חד פעמית בערך FSH ויש קשר לטיפול פרולקטין? והאם ייתכן קשר בין ביציות ברמה נמוכה להפלות? תודה רבה

ייתכן ויש קשר בין ביציות ברמה נמוכה להפלות, וכדאי לחזור על בדיקת ה- FSH.

מנהל פורום תרומת ביציות