פרוגינובה וקרישיות יתר

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

02/07/2010 | 22:38 | מאת: טלול

000546517789הנני בת 40 לפני תרומת ביצית,נסיעה בעוד כשבועיים לקייב.עוברים טריים. עקב בעיית פרוטאין s נמוך והטרוזיגוטית לפקטור 2 נוטלת קלקסן 60 מ"ג מיום ראשון למחזור( יום ב האחרון) במשך 3 ימים נוטלת פרוגינובה 2 כדורים ליום. עקב תחושה לא טובה הבוקר ונימול ביד ימין הומלץ ע"י הרופא לא להגביר מינון ולגשת לנוירולוג ביום א. אם יחזור ארוע דומה- לפנות למיון. מיותר לצין כי אני במתח . שאלתי: כיוון שהמחזור הטבעי מסונכרן לנסיעה אולי ניתן לבטל את הפרוגינובה או להפחית ולבצע החזרה על בסיס טבעי( אין לי בעיה עם עובי הרירית בדכ מגיעה ל 13 מ"מ.)תודה על התייחסות!

אם כבר התחלת לקחת פרוגינובה לא בטוח שניתן יהיה לעבור להמשך מעקב טבעי ללא אפשרות שהרירית תתחיל להתפרק ויופיע דימום מוקדם.

מנהל פורום תרומת ביציות