החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

30/04/2010 | 18:50 | מאת: דני

שלום, רציתי לברר בנוגע לשיקולים בעד ונגד החזרה של שני עוברים לעומת שלושה עוברים, בטיפולי המשלבים תרומת ביצית לרבות סיכויי הריון, תאומים, דילול וכו'. תודה.

01/05/2010 | 21:10 | מאת: פרופ' מרתה דירנפלד

כשמחזירים יותר מ-2 עוברים הסיכוי להריון עולה קצת והסיכוי להריון מרובה עוברים כולל שלישיה עולה הרבה זה מסתיים לצערי הרבה פעמים עם פגות קשה וסיבוכים לכן עדיף להחזיר 2 אלא אם כן האשה מבוגרת או שיש סיפור של כישלונות חוזרים

02/05/2010 | 11:17 | מאת: דני

תודה רבה. האם תוכלי בבקשה לציין באחוזים את סיכויי ההריון וסיכויי הריון מרובה עוברים ב-2 החזרות לעומת 3.

מנהל פורום תרומת ביציות