נוזל בחלל הרחם

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

01/04/2010 | 16:27 | מאת: קרן מהמרכז

שאלה לפרופ' זיידמן: שלום שמי קרן מהמרכז, בהמשך לנושא נוזל בחלל הרחם. יש לי ילדה מתרומת ביצית. נולדה בלידה קיסרית. כאשר רצינו ילד שני, התגלה מההתחלה נוזל בחלל הרחם. עשיתי ארבעה פעמים ניסיונות החזרה שלא צלחו (גם תרומת ביצית באותו תהליך). עם ניקוז הנוזל טיפול תרופתי. למרות הטיפול הצמוד, והאופטימיות בתשובתך, בעיה שכיחה וכד' כיצד אתה מסביר את העובדה שניסיתי ארבעה פעמים וזה לא צלח. גם אני קראתי את המאמר באינטרנט שלך אשר השפיע עלי רבות.

ברור שמציאות נוזל בחלל הרחם אינה דבר טוב, אך מרבית הנשים בכל זאת יהרו.

מנהל פורום תרומת ביציות