הריון בפונדקאות בחו'ל

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

15/03/2010 | 07:13 | מאת: חנה

שלום. בעלי ואני משתמשים בפונדאקית בחו"ל.החזרת העוברים היתה ב23/2. BCHG ב9/3 2845 וב-12/3 13346 זה תואם להריון בשבוע מתקדם יותר. לטענת המרפאה בגלל טיפול הורמונלי לפונדקאית הגוף שלה לא מייצר ביציות לכן היא לא יכול להכנס להריון מבעלה אלא מהעוברים שהוחזרו לגופה. הגיוני? אם אכן רמות ההורמון גבוהות בגלל קליטת כמה עוברים..האם הליך דילול עוברים עלול לפגוע בעוברים שנשארו? איך מחליטים מי להפיל ומי להשאיר?

15/03/2010 | 20:43 | מאת: פרופ' מרתה דירנפלד

הסיכוי להפלה בהליך דילול בידיים מנוסות מאד מאד נמוך וסביב 5%

מנהל פורום תרומת ביציות