לקראת החזרה מתרומה כפולה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

24/09/2020 | 18:20 | מאת: שיר

שלום דר זיידמן, בת 39 בריאה עם כשל שחלתי בתהליך תרומה כפולה זרע וביצית. יש לי עוברים מוקפאים בדרגה 4BB . עברתי לפני כחודש החזרה אך לצערי הבטא שלילית. מנסה שוב ערכים מהיום: 70> ESTRADIOL LH-115, PROGESTRONE 3.1 רירית 2.2. אציין שפעמים קודמות תמיד הרירית הייתה מעל 6 ממ. הומלץ לי לקחת אסטרופם. האם כדאי לקחת? האם ללכת על החזרה נוספת כיוון שהרירית דקה? תודה וגמר חתימה טובה

אפשר לנסות לקחת אסטרופם ואם הרירית תתעבה יפה לעשות החזרה נוספת.

מנהל פורום תרומת ביציות