החזרת עוברים בלסטו תרומה כפולה סיכוי

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

31/08/2020 | 16:25 | מאת: שיר

שלום, בת 39 בריאה רווקה. אבחון כשל שחלתי מוקדם פניתי לתרומת ביצית וזרע. עברתי החזרת עובר מוקפא יום חמש. לצערי בטא שלילית. נאמר לי שרירית 8.2 תקינה עובר דירוג 4AA. טיפול תומך אסטרופם 2 ביום ואוטרוגסטן נרות 300 3פעמים ביום. יום לאחר ההחזרה למשך שבוע הופיע כאב בתחילה דקירות אח"כ כאב נסבל בבטן תחתונה בצד שמאל והכאב עבר לאגן שמאל. רופא פוריות אמר שאין קשר בין החזרה לכאב... מה לעשות והאם לשנות טיפול?

הסיכוי להיריון במקרה שלך הוא 40-50%, כך שסביר שאם לא הרית הפעם תהרי בניסיון הבא.

מנהל פורום תרומת ביציות