פרוגסטרון והפלה האם הטיפול היה לקוי?

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

12/07/2020 | 10:12 | מאת: ליר ירדני

היי, לפניי חצי שנה חוויתי הפלה.בלסטו יום חמישי תרומת ביצית-אני סבורה שנעשה בי טיפול לא תקין לנוכח הנתונים הקיימים: נתנו לי כתמיכה לעובר בלסטו- 2 אסטרופם ו3 דופסטון.לאחר 10 ימים בבדיקת הדם: אסטרדיול 1149, LH 2.80 בטא 147 , פרוגסטרון גדול מ 2 משמע לא הייתה לי כלל תמיכה בגוף?? לאחר שלושה ימים בדיקת בטא 550 והפרוגסטרון קטן מ 2 כעבור שבועיים הפלה טבעית לצערי הרב השק הריון פשוט נפל! אני תוהה כיצד הרופא שלי לא נתן לי תמיכה דחופה וגבוהה נוכח המקרה? בבקשה תשומת ליבך....

הדופסטון לא נמדד בדם בגלל המבנה הכימי שלו, ולכן לא מקובל ליחס לרמות הפרוגסטרון בדם חשיבות כשמטופלים בדופסטון.

מנהל פורום תרומת ביציות