כשלון תרומת ביצית בהחזרה השנייה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

29/02/2020 | 07:46 | מאת: עדי

אני בת 42 כמעט, עוברים מתרומת ביצית.בהחזרה הראשונה נקלטתי אך הייתה לי הפלה בשבוע 5 בהחזרה השנייה כעת לא נקלטתי.רציתי לדעת האם בדרך כלל לוקח מספר החזרות עד להריון התקין?נאמר לי שהעוברים במצב מעולה,רירית הרחם שלי תמיד עבה וללא בעיות.

כן. הסיכוי להצליח בכל החזרה טובה הוא 40-50%, אז צפוי שידרשו מספר החזרות להצלחה.

05/03/2020 | 01:53 | מאת: עדי

ראיתי שכתבת שכ 90‰ מהנשים יכנסו להריון לאחר ההחזרה השלישית מהתרומה.מה קורה עם כל העשרת האחוזים שנותרו?אני ממש פוחדת .....

18/06/2020 | 20:16 | מאת: עדי

היי, אני לפניי החזרת עובר בפעם השלישית מתרומה.הפחד שלי שלא ייקלט..האם bmi קצת למעלה מ 35 יהווה בעיה? אני ממש משתדלת לרדת במשקל.. הרופא שלי טוען שהמשקל כאן זה לא החלק הארי..מה דעתך?

מנהל פורום תרומת ביציות