תרומת ביצית שנית שנכשלה.

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

09/02/2018 | 20:27 | מאת: אביבה

שלום פרופ' זיידמן . שמי אביבה בת 43 אמא ל - 2 שלי ביולוגיים . לפני כשנה (עקב רזרבה שחלתית ירודה) עברתי תרומת ביצית . ההריון נקלט אך בשבוע ה- 7 לא נצפה שק ולא דופק . קיבלתי תמיכה הורמונית . אחרי שנה ביצעתי נסיון נוסף . הרירית הייתה שבוע לפני ההחזרה 7.5 ונראתה יפה מאוד (לפי הרופא הטפל) קיבלתי תמיכה של אוטורגסטן 200 פעמיים ביום, אסטרופם 2 מג 3 פעמים ביום . מיקרופירין 1 כדור . הוחזרו 3 עוברים , ביצעתי בדיקה ביום ה - 12 ולא נקלט כלום . יש לציין שלאחר ההחזרה , לא שכבתי אלה ישר קמתי . ורק בערב לקחתי את הנורות וכו ... יש לציין שגם עשיתי בדיקה של קרשיות יתר והכל היה תקין . ב- 2 הפעמים דרגת העוברים הייתה D . האם יש קשר לכשלון שהעוברים היו בדרגה כזו ? בנוסף האם הייתי אמורה לקבל דוח מפורט לגבי העוברים ? כי לא קיבלתי אני יודעת שהרופא שלי בדק . 1.יש לי נסיון נוסף באלישע (זה בוצע) האם כדי לי לנסות שוב ? או שזה אבוד ? 2.אני נרתעת מכל ההורמונים שכבר מילאו אותי שלא יזיק לבריאותי . (האם יש לכך נזק ? ) 3.באפריל שנה שעברתי עברתי בדיקת שד . מתי מומלץ לי לעשות שוב? 4.במידה ואחליט לבצע בפעם השלישי , האם יש קריטריונים שעליי לדרוש ? מה דעתך ? אני פשוט לא מבינה למה לא הצליח ???? ומאוד עצובה . האם כדאי לנסות שוב ? אולי אפילו לשקול רופא אחר ? תודה .

1. כדאי לנסות שוב. 2. לא. 3. כל שנה. 4 כדאי לבקש שיביאו לך עובר בן 5-6 ימים, בלסטוציסט, דבר שמעלה את הסיכוי שישתרש.

מנהל פורום תרומת ביציות