משלוח מנת זרע להפריה בתרומה- אישורים

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

06/12/2017 | 00:40 | מאת: טובה

כיצד מוודאים שהזרע שנשלח לצורך תרומת ביצית הוא אכן שלי? , האם אני יכולה לבקש תעודת משלוח שיצאה מהארץ, האם יהיה רשום בה מס' התורם? ותאריך המשלוח?, האם אוכל לבקש תעודת משלוח מבית החולים בחו"ל אינטרמסו באוקראינה בקיבל את מנת הזרע שלי ולראות שם את מס' מנת התורם ותאריך קבלת המנה לבית החולים? תודה

אני לא בטוח שיש תעודות משלוח, כי בד"כ הזרעים מועברים במיכל אחד, אבל יש רישום בדפי המעבדה. אפשר גם לבקש השגחה הלכתית על ידי משגיחה של פוע"ה שמלווה את תהליך הזיהוי, אם הנושא מטריד אותך.

מנהל פורום תרומת ביציות