מ כ ש פ ה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

08/03/2010 | 17:38 | מאת: צשמםדדד

ד"ר טל לדעתי אני חייב חוות דעת משנית כדי לגשת לוועדת ערערים , לפי דברי הפסיכולוגיות שמטפלות בי אני צריך לקבל בעתיד הקרוב אישפוז יומי באברבנל, ואני בלחץ אימים מהעיניין אבל עו"ד שלי אדיש לעיניין וכל דבר אצלו אפשר לדחות, ממש כמו הפסכולוגית שאמרה תסדר לי אישפוז יום יומי באברבנל אבל אחרי פסח, למה הדברים נעשים כל כך לאט , לדעתי בגלל כל הסיבת שכולם מושכים ויש להם זמן קיבלתי לפני שבועיים שבץ מוחי ובנס יצאתי ממנו בחיים כי באו שני אמבולנסים לביתי והזריקו לי אדרנלין כי לחץ הדם ירד ל40\80 ואחרי התעוררתי היה לי שיתוק בצד שמאל וגם הפנים נהיו מסכה של מ כ ש פ ה מפחידה ,הייתי מבקש מאדוני לכתוב לי תשובה מהירה בתודה MANO

שלום לך. ראשית, אכן מסגרות צובוריות לעיתים יכולות לעבוד לאט. עו"ד לא אמור לטפל בנושאים הטיפוליים, לשם כך יש אנשי טיפול. מצד אחד אתה מרגיש תסכול מהאדישות שלו מצד שני הוא לא מתעסק בטיפול. יכול להיות שמחלקת היום מלאה ואין מקום לאנשים חדשים? יתכן וממתינים לשיפור במצבך הגופני?, בכל אופן, אם אתה מרגיש שמצבך לא טוב ודרוש לך טיפול מהיר אנא הסבר זאת לצוות המטפל ואני מקווה שהם יענו בהקדם לבקשתך.

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית