האם יש מקום לתביעה???

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

19/08/2010 | 09:54 | מאת: ערן

כמו שרשמתי בפורום ''פסיכיאטריה'' אני לקחתי כדורי נוגדי דיכאון שונים במשך שנים ולא ידעתי על האופציה שהשפעת הכדור יכולה להישאר בגוף לתמיד. ואני מדבר לא על ההשפעה הטובה שלה אלא רק תופעות הלוואי שלהם. שהחזקה ביניהם הם בעיה בתיפקוד המיני. אחריה השמנה ואחריה בעיה בשינה. בכלל אני מרגיש שטענות אלה לא מתקבלות יפה בפורומים מסוג זה שכן זה מערער על יעילות התרופות השונות ופוגע במוניטין שלהם.

שלום רב, עקרונית תופעות הלוואי אמורות לחלוף עם הפסקת הטיפול. פנה לעורך דין ובדוק איתו. בברכה, ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית