עזרה בפענוח בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

24/05/2013 | 07:00 | מאת: אריאלה

בני בן 17 חלה לפני 10 ימים, חום גבוה וכאב גרון. במהלך הימים חלף החום, כאב הגרון חלש יותר אבל קיים כל הזמן. התחילו כאבי גב וכרגע גם כאבי רגליים וחולשה. הופנה לספירת דם, שקיעת דם ובדיקה של מחלת הנשיקה. תוצאות של מחלת הנשיקה טרם הגיעו. השקיעה תקינה. בספירה יש כ-10 ערכים מחוץ לטווח הנורמה. האם מישהו יכול לעזור בפענוח? תודה. WBC 4.3 K/ul RBC 5.49 M/ul HB 15.5 g/dl HCT 47.9% MCH 28.3 pg MCHC 32.4 g/dl RDW 12.4% MCV 87.3 fL LUC% 6.2% MACRO% 0.2 MICRO% 0.5 HYPER% 0.8 HYPO% 0.5 MICRO%HYPO% 1.0 PLT 144 K/ul MPV 10.5 fL POIKILOCYTOSIS-DIF ++ ECHINOCYTOSIS-DIF 1 STABS%-DIF 3.6% NEUTROPHILS%-DIF 27.5% EOSINOPHILS%-DIF 3.1% LYMPHOCYTES %-DIF 47.2% MONOCYTES%-DIF 7.3% ATYPICAL LYMPH.%-DIF 11.4% STABS abs-DIF 0.2 NEUTROPHILS abs-DIF 1.2 EOSINOPHILS abs-DIF 0.1 LYMPHOCYTES abs-DIF 2.0 MONOCYTES abs-DIF 0.3 ATYPICAL LYMPH-DIF 0.5

הכיוון הכללי של ספירת הדם הוא של זיהום וירלי איני יכול לומר יותר מזה וצריך לחבר את הקליניקה לכלל תשובות המעבדה.

24/05/2013 | 12:03 | מאת: ענת

לחפש בגוגל - טיפול בלעדי למחלת הנשיקה את תברכי אותי על העיצה המצילה הזו ככה תגיעי לאתר עם מידע על טיפול במחלת הנשיקה אשר תוך 3 - 4 ימים אין זכר למחלה. זה הטיפו היחיד בעולם למחלת הנשיקה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה