גידול מפריש אינסולין

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

26/11/2012 | 23:10 | מאת: לאורה לוטם

גידול מפריש אינסולין למה מתכוונים בדיוק? אני חליתי בסרטן בשד מסוג קרצינומה lc. הגידול הוסר בשנת 2011 במאי. עברתי 21 הקרנות ומאז ועד היום אני מטופלת בכדור הנקרא פמרה. האם לדעתכם זה כתוצאה מלקיחת הכדור? אני גם סובלת מבלוטת התריס 7.56 , מטופלת ב 600 מיקרוגרם בשבוע של Euthyrox. לתשובתכם אשמח. תודה

חבל שאת שולחת מברק ולא פרטים מלאים. מי זה "אומרים"? למה "הם" "אומרים"? יש גידול בשם אינסולינומה שמפריש אינסולין.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה