בדיקות דם עקב פריצת דיסק וחולשה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

07/11/2012 | 04:24 | מאת: אבי

היי. אני בן 34 ביצעתי בדיקות דם מקיפות רציתי לדעת מה זה אומר ומה פירוש האותיות? ואם יש בעיה מהי? וממה נובעת? ומה ההמלצה לפיתרון? ולהלן התוצאות: folic acid - 6.75 vitamin b 12-399 esr -4(המטולוגיה) אנדוקרינולוגיה: tsh -3.8 ft4 - 0.832 אימונולוגיה: c3 - 87.7 בדיקות חוץ: crp -0.3 glucose - 90.9

1. אין דבר כזה "בדיקות דם בעקבות פריצת דיסק". 2. חומצה פולית, ויטמין בי12, שקיעת דם, תפקוד בלוטת התריס, תפקוד המשלים C3, חלבון מגיב C, סוכר 3. בדיקות תקינות

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה