האם פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

13/12/2011 | 07:07 | מאת: רות

על רקע פציעת ספורט כואבת במיוחד החלו המפרקים שלי להתנפח ולכאוב, תחילה כף יד ורגל ואח"כ בכיוון השני, ירכיים וצוואר יחד עם זאת נוצרה אנמיה ועייפות יתר, שלפוחית עצבנית, אנא סיועך.

13/12/2011 | 13:21 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רות, במידה ויש מפרקים נפוחים וכואבים, יש צורך קודם כל לשלול דלקת מפרקים. כדאי להשלים בירור מעבדתי בכיוון זה אצל רופא המשפחה, ובמקביל לקבוע תור לראומטולוג. בברכה

13/12/2011 | 14:37 | מאת: רות

אני כבר בברור עם רופאה ראומטולוגית, העניין הוא שהאבחנה מאוד קשה והם לא בטוחים שזו אכן דלקת פרקים, מאחר ויש כאן מעורבות עצבית, בשל המתח הרב שחשתי בתקופת הפציעה וכן גם היום לעיתים אני חשה מתח בשינה וחייבת לקום ולהפעיל את הגוף, ישנה גם הירדמות של הגפיים והשתנה מרובה.

מנהל פורום פיברומיאלגיה