כדור שינה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

27/11/2011 | 09:19 | מאת: אילנקה

האם את יכולןה להמליץ על כדור שינה אשר יגרום לשינה רצופה ועמוקה

28/11/2011 | 10:43 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אילנקה חולי פיברומיאלגיה עם הפרעת שינה ניכרת מגיבים טוב בדרך כלל לטיפול באלטרולט, 10 מג בערב , שעתיים לפני השינה. תרופה זו אינה "כדור שינה" אלא תרופה שמשפרת את איכות השינה. בברכה

02/01/2012 | 21:52 | מאת: חולה בפיברו קשה

הכי טוב קלונקס את לוקחת את זה רגע לפני השינה בלילה הכל בבת אחת פעם אחת ביום רק בלילה ורק לפני השינה תתחילי מ 0.5 עד 2 מיליגרם-זה אמור לעזור להרבה שנים אם זה לא יעזור-וחבל יש כדור אנט פסיכוטי שנקרא סרקואל (גם את את לא חולה בסכיזופרניה) אחת התופעות הלואי שלו שהוא נורא מרדים תתחילי עם 25 מיליגרם בלבד לפני השינה (בכיזופרנים לוקחים הרבה יותר) אם לילה אחד לא ישנת עם 25 מיליגרם לילה שני קחי 50 מילגרם לא נרדמת? לילה שלישי 75 מיליגרם-לא נרדמת? לילה רביעי 100 מילגרם-ניתן להשיג רק דרך פסיכיאטר אבל עדיף להתחיל כמובן עם קלונקס (לא ממכר -אל תפחדי תהי רגועה) רק לא לעבור 2 מיליגרם-חוץ מזה אין שום תופעות לואי תזהרי אם את מבוגרת -ללבוש נעלי ביית אחרי שאת קמה מהמיטה לא ללכת עם גרביים הקלונקס קצת גורם טיפה לאי שיווי משקל לגברים הקלונקס לא מוריד חשק מיני-לא פוגע בזיקפה לא גורם ליובש בפה כאבי בטן ושילשולים כמו ליריקה ואפילו קלונקס מאריך אורגזמה (לאלה שגומרים מהר) רלונקס משהה כך שהוא משפר את ביצועי המין יש שלא אהבים קלונקס-יש שממליצים עליו בחום כמובן שכדאי לבצע בדיקות דם סדירות כל 3 חודשים ולחשוב רגע מה עדיף? לא לישון בכלל ולהתעורר עם אי שקט ועצבים וכאבים רצחניים או קלונקס-(לגבי התמכרות אין לך מה לדאוג) מתחילים עם רבע ומעלים בהדרגה כל יום עוד רבע עד 2 מילגרם STOP-הוא לא יגרום לך לרצות יותר-בא לך להפסיק? אז ככה כל שבועיים להוריד רבע מילגרם-ואחרי שבועיים עוד רבע מיליגרם-קולנקס נדמה לי אפשר לקחת גם סרקוואל אבל תפני לפסיכיאטר-אם את רוצה תוספת טרדמקס לעשות מרווח של 6 שעות מצטער על דאבת השרירירים שלך באמת מחלה קשה ונוראה נב קלונקס טוב לשינה חרדות ולכול תחלואי הנפש-אבל לא הכי טוב לדיכאון-אם הרופה יציע סימבלתה אלטרולט ציפרלקס (לא שווה כלום) תבקשי איקסל שמעתי מכמה שהוא טוב לפיברומיאלגיה איקסל ביום נגד דיכאון וקלונקס בלילה תתחילי עם קלונקס קודם-עם האיקסל מפריע לקלונקס תורידי את האיקסל בהדרגה והישארי עם הקלונקס-תתחילי עם איקסל בבוקר 25 מילגרם בלבד ואם יש צורך עלי ל 50 לא תמיד מינון גבוה-הוא הדררך המובילה אל האושר ברוב המיקרים מינונים נמוכים-יותר יעילים למרות שפסיכיאטרים ישראלים-אהבים להפגיז ולהלהיט בסמים אם את בדיכאון-(ואין לך סוכר גבולי-לי יש) תאכלי שוקולד מריר (לא להגזים) באקלבה טובה מיפו או רחת לוקום טורקית עם פיסטוקים ואגוזים תקני סובר קנדי מערבים (למצוץ) ?(מוסיקה יוונית)-מצוין נגד דיכאון-לאכול כל יום סרדינים-פעם בשבוע דג ים כמו בורי או סלמון דניס וכוב מתוק טוב לדיכאון-אני ניסיתי כל זבל פסיכיאטרי-מהפח אל הפחת הגעתי

מנהל פורום פיברומיאלגיה