עזרה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

02/10/2011 | 21:51 | מאת: עמחר

שלום בן 37 עם כאבי גפיים לא מובנים חוסר תחושה כאבי ראש איומים וחוסר תחושה בחצי מהפנים אני כל הזמן עייף ולא מרוכז ואיני יודע מה לעשות פניתי לכל המומחים ואין להם תשובות בשבילי מה אעשה לטן לפנות אנא עזרה אני מיואש תודה

04/10/2011 | 20:55 | מאת: טל

נסה לעשות בדיקת ליחה במעבדה של המרכז הרפואי מדיקל סנטר בהרצליה. (הם יסבירו לך כיצד עושים את הבדיקה). ויבדקו האם יש לך חיידק/פטריה ברוק. והם גם כותבים איזה סוג אנטיביוטיקה מתאימה. לעתים עודף ליחה שמצטבר בריריות בפנים , בגרון, גורם לחוסר תחושה בפנים ואפילו עד הגפיים. כל מה שמעודד הוצאת ליחה מהגוף, יכול להקל עליך. שתיית מיץ אשכוליות טבעי למשל מעודד הוצאת ליחה. אתה יכול גם לנסות שיטת טיפול טבעית בשם ריברסינג, נשימה אל המקומות החסומים והכואבים. מאחלת המון בריאות.

10/10/2011 | 11:44 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, אתה קודם כל צריך להיבדק על ידי נורולוג , ולהשלים בדיקות לפי המלצתו לפי הצורך. כל התלונות יכולות להתאים לפיברומיאלגיה, ובמקביל, כדי לקבוע תור לראומטולוג שעוסק בפיברומיאלגיה. בנתיים, תתחיל לבצע פעילות גופנית סדירה , כגון הליכה יומית ותרגיש בשיפור העייפות . בברכה

12/10/2011 | 16:33 | מאת: עמיר

היי תודה על התשובה כבר פניתי למומחים הר"מ ולא עזר כלום. מה עוד אפשר

מנהל פורום פיברומיאלגיה