כמה זמן הסתגלות נדרש לסימבלטה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

27/01/2011 | 15:45 | מאת: בריג'יט

שלום רב. אובחנתי לפני כשנה. במשך שנה קיבלתי ליריקה 150מג פעמיים ביום. ללא הקלה משמעותית. לפני כשבועיים התחלתי לקחת סימבלטה 30 מג בלילה, במקביל לליריקה 150 בבוקר. תופעות של נדודי שינה סחרחורות איומות ותחושת מחנק וחוסר אויר במשך כל היום. שוכנעתי להמשיך ולנסות. יש הקלה משמעותית בכאב , בגוף. עכשיו לוקחת רק בבוקר, 60 מג סימבלטה והסחרחורות לא מרפות. ישנה בלילה כמעט בישיבה. אין לי אויר. זה נורמלי??? לכמה זמן?? גם כאבי ראש איומים כרבע שעה לאחר נטילת הכדור. לוקחת שעתיים אחרי אקמול פוקוס נגד מיגרנה. קוקטייל שלם. עד מתי??? יש אור???

31/01/2011 | 12:13 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום בריגיט נכון שיש זמן הסתגלות לסימבלטה והתופעות לוואי יכולות להיעלם.. אני מציעה שתנסי לקחת את הסימבלטה בערב מייד לפני השינה על מנת למנוע את התופעות של סחרחורת וכאבי ראש וליראות אם את מסתדרת בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה